Doxy Original Massager Magic Wand Vibrator

929,00 kr.

Uovertruffen Doxy Wand, når du vil have luksus og dejlige, intense orgasmer.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Doxy Original Massager Magic Wand Vibrator – Oplev orgasmer i verdensklasse!

Oplev en verden af intense orgasmer kombineret med en elegant og moderne designoplevelse med Doxy Original Massager Magic Wand Vibrator, der kommer i en elegant, hvid farve. Denne imponerende vibrator byder på hele 30% mere kraft end den velkendte Hitachi Magic Wand og introducerer en række forskellige kraft- og pulsindstillinger, der giver dig endnu flere muligheder for intens nydelse.

Vibratorens hoved er betrukket med en blød og behagelig PVC-overflade, der sikrer en komfortabel kontakt med kroppen og effektivt overfører de kraftfulde vibrationer. Efter brug er den nem at rengøre – blot tør den af med en vådserviet. Med en ekstraordinært lang ledning på 3 meter får du utallige anvendelsesmuligheder, og du behøver aldrig bekymre dig om at finde en stikkontakt tæt på sengen, sofaen eller spisebordet.

Uanset om den bruges til klitoral- eller perinealstimulering eller måske en afslappende rygmassage, leverer Doxy uovertruffen kraft i en wand-massager og har fået masser af positive anmeldelser fra glade brugere verden over. Brug Doxy Original Massager til at udforske din partners følsomme områder som nakke, skuldre, ryg og lår. De kraftfulde vibrationer kan fungere som en sensuel opvarmning til mere intime øjeblikke senere. Den blide og dybe berøring kan hjælpe med at bygge op til en mere passioneret forbindelse.

Når du er færdig med at bruge Doxy Massager, bør du tage den ud af stikkontakten og rengøre den ved hjælp af en let fugtig klud og en egnet sexlegetøjsrens. Det er vigtigt at bemærke, at Doxy ikke er vandtæt, så det er ikke sikkert at skylle den under vand. Desuden anbefaler vi, for den bedste brugeroplevelse, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Doxy. Dette vil hjælpe wanden med at glide jævnt over huden og dermed forbedre massagens fornemmelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Kraftfuld Magic Wand til massage eller intim stimulation.
  • Variabel hastighed fra ca. 3000 omdrejninger pr. minut til 9000 omdrejninger pr. minut.
  • Justerbar pulseringsindstilling – for en skræddersyet oplevelse.
  • Lang 3 meter ledning, der giver masser af bevægelsesfrihed.
  • Det bløde hoved er lavet af kropssikker silikone.
  • 3 nemme kontrolknapper, der giver dig fuld kontrol over dine oplevelser.
  • Leveres med en stikkontakt-adapter til brug under rejser i UK, EU, USA og AU/NZ.

Information

Mærke: Doxy Massager
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulation: Klitoris eller massage
Total længde: 25 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Nej
Batteri: Elektrisk ledningsført (Leveres med en stikkontakt-adapter til UK, EU, USA og AU/NZ)
Materiale: ABS, silikone, aluminium og PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Doxy Original Massager Magic Wand Vibrator”