CalExotics Eclipse Vibrator Buttplug

299,00 kr.

Silkeblød buttplug med vibrator CalExotics. Buttpluggen har et sexet og flot design og massevis af lystige funktioner.

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En fantastisk buttplug til anale fornøjelser

Eclipse Anal Plug er en sexet og fleksibel analplug fremstillet i et blødt silikonemateriale. Buttpluggen er skabt til at give dig fantastisk anal stimulation, og det vil du mærke, når du en efter en indfører buttpluggens slanke perler.

Forkæl dig selv med pluggens 12 kraftige vibrationsfunktioner, som du nemt kan vælge mellem i bunden af pluggen. Eclipse har en hukommelseschip, som gør det muligt for den at huske, hvilken vibrationstilstand du sidst brugte. Du kan derfor altid starte, hvor du sluttede. Du skal blot trykke på knappen og gøre dig klar til lækker anal stimulering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret anal glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og elegant design.
  • Lavet i et fleksibelt silikonemateriale.
  • Slanke og stimulerende perler.
  • 12 vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Mand/Kvinde
Længde: 16 cm
Diameter: 6,25 cm Perler (2,5 cm)
USB kabel: Medfølger
Med vibrator: Ja
Stimulation: Analt
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme