CalExotics Eclipse Beaded Probe Vibrator Anal Plug

429,00 kr.

Skøn analplug fra CalExotics med pirrende vibrationer. Til dig, der elsker anal stimulation.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En skøn analplug til dig

Eclipse Beaded Probe er lige det, du står og mangler, hvis du gerne vil have en fantastisk analplug, der giver dig skøn anal stimulering. Pluggen er lavet i fleksibelt og blødt silikonemateriale, der gør din anale oplevelse endnu bedre.

Pluggen har et ergonomisk design med en roterende aksel og 2 kraftige motorer. Dette gør det muligt for denne anal plug at bøje sig med dine bevægelser og levere intens stimulering. Du kan nemt vælge mellem 12 lækre vibrationsfunktioner og finde dit yndlingsmønster.

Analpluggen har en hukommelseschip, som gør det muligt for den at huske, hvilken vibrationstilstand du sidst brugte. Du kan derfor altid starte, hvor du sluttede. Du skal blot trykke på knappen og gøre dig klar til lækker anal stimulering.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret anal glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og lækkert design.
  • Fremstillet i et blødt silikonemateriale.
  • 12 vibrationsfunktioner.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Mand/Kvinde
Længde: 10,25cm
Diameter: 3,25 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja – 12 modi
Stimulation: Analt
Vandtæt: Ja
USB kabel: Medfølger
Materiale: ABS, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme