Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Ekstreme kyskhedsbælte

Original price was: 449,00 kr..Current price is: 359,00 kr..

Kyskhedsbælte til hed dominant leg.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kyskhedsbur til lyst og fornøjelse!

Dette kyskhedsbur til penis ser ikke kun godt ud, det giver også uforlignelige bekvemmeligheder med tvungen afholdenhed! Penisburet er perfekt skræddersyet til den mandlige anatomi og er let at tage på og tage af: tag testikelringen på, sæt læderbæltet på, og den ikke-oprejste penis kommer ind i buret og er låst øverst på testikelringen.

Selvfølgelig kan buret låses med den medfølgende lås og nøgle. Bæreren kan dog stadig urinere eller bade uden problemer.

Penisburet og testikelringen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og poleret i hånden. Læderbæltet i slangeudseende kan justeres i størrelse.

Burdybde 12 cm, Ø 6 cm, indre Ø 3,2 cm, 255 g.

Materiale:

Metal (rustfrit stål), læder.

Indeholder dele af animalsk oprindelse.

Specifikationer

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Sølv, sort
God til: Mand
Længde: 12 cm
Diameter: 6 cm
Vægt: 348 gr
Materiale: Stål, læder

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Ekstreme kyskhedsbælte”