Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

GoGasm Elskovskugler til Anus & Vagina

589,00 kr.

Vibrerende træningsudstyr og kærlighedslegetøj i et! Elskovskugler til anus og vagina, forbundet med et fleksibelt silikonebånd

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vibrerende træningsudstyr og kærlighedslegetøj i et!

Elskovskugler til anus og vagina, forbundet med et fleksibelt silikonebånd. Den større kugle vibrerer, mens den lille kugle indeholder en vibrerende vægt. Den større kugle indsættes i vagina – og den mindre kugle i anus, så intet bånd hænger ud.

De 7 vibrationsmodi kan styres med fjernbetjeningen, som også har en nøglelås. Kan bæres diskret i hverdagen.

  • Vandtæt.
  • Inkluderet USB-ladekabel og batteri til fjernbetjeningen (1 x 23A)
  • Samlet længde 21cm; Ø kugle 1: 3,7cm, Ø kugle 2: 2,9cm; Båndets længde 9cm; 90gr.
  • Materiale: Silikone med PU-belægning, ABS.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme