Emerald Love Luxurious Lipstick Vibrator Grøn

319,00 kr.

Skøn minivibrator, der ligner en læbestift. Perfekt til håndtasken, når du lige skal “fikse” dig selv.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Når du lige skal “fikse” dig selv! 

Den luksuriøse læbestiftvibrator ligner en læbestift med sit ædle smaragdgrønne diamantdesign og de guldfarvede elementer – med eller uden en beskyttende hætte. Det er en stilfuld og diskret ledsager til din håndtaske og er altid klar til brug. Overrask din partner, når du tager det lille, fine legetøj ud af lommen og tager på en pulserende opdagelsesrejse sammen.

Selvom denne vibrator er relativt lille, kan det stimulere dig lige så kraftigt som en stor vibrator – og kan meget let inkluderes i hvert forspil og kærlighedsspil. 10 forskellige vibrationsmodi sikrer varieret stimulering fra blid til mere kraftig – du skal bare trykke på knappen! Du kan også nyde de dejlige vibrationer under bruseren eller i badekarret, da minivibratoren er vandtæt.

Med den luksuriøse læbestift vibrator kan du have samleje på en meget varieret måde. Udforsk eksterne hotspots med ham eller hende, såsom klitoris og vulvale læber, eller dyk dybere ind. Forkæl dine brystvorter, nakke, indre lår, testikler, penis med den bløde spids af vibratoren og nyd kraftige vibrationer, eller brug legetøjet til at massere perineum under et blowjob.

Denne minivibrator er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 60-90 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og smukt design.
  • 10 vidunderlige vibrationsfunktioner.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Enormt begyndervenlig!
  • Perfekt til forspil.
  • Den ideelle rejsestørrelse – for ekstra sjov på farten!
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,5 cm
Indsættelig længde: 4,3 cm
Diameter: 3 cm
Vægt: 42 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme