Emerald Love Luxurious Split Tip Vibrator

351,00 kr.

Fræk, luksuriøs vibrator med to arme for målrettet stimulering af f.eks. klitoris, testikler, perineum, brystvorter osv. Perfekt til solo- og parleg!

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til målrettet stimulering!

Emerald Love Luxurious Split Tip Vibrator er perfekt til dig, der står og mangler en vibrator, der målrettet stimulerer dine hotspots. Vibratoren ligger behageligt i hånden og er perfekt til stimulering af f.eks. klitoris, testikler, perineum, brystvorter osv.

Emerald Love Luxurious Split Tip Vibrator har 10 forskellige vibrationsfunktioner og kan bekvemt kontrolleres via et tryk på en knap, som sidder direkte på legetøjet. Vibratoren er perfekt til dig, der ikke vil gå ned på kvalitet eller udseende. Dens elegante design med sin smaragdgrønne farve og guldfarvede elementer gør denne vibrator til et must-have produkt i din kollektion.

Grundet dens størrelse kan du også nemt tage den med rundt omkring! Den passer perfekt til håndtasken, og så kan du endda tage den med under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Brug den alene eller sammen med en partner. Den er perfekt til frækt forspil, men kan selvfølgelig også bruges under samleje, så du opnår de mest intense orgasmer! Vibratoren har en silkeblød overflade, så den vil føles behagelig mod huden.

Desuden er denne vibrator også genopladelig, så du altid har mulighed for dejlig nydelse. Der medfølger naturligvis også et USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 60-90 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 
 • Luksuriøst og frækt design.
 • Stimulerer kvindens klitoris.
 • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
 • Kan bruges af og på mænd og kvinder.
 • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
 • Rejse- og begyndervenlig.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 13,1 cm
Diameter: 3,8 cm
Vægt: 89 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Emerald Love Luxurious Split Tip Vibrator

 1. Karina

  Har købt flere Emerald love varianter. De skuffer ikke og er flotte i farven og denne Luxurious Split Tip kan også bruges af min kæreste.

Tilføj en anmeldelse af varen