Emerald Love Luxurious Magic Wand Vibrator

399,00 kr.

Luksuriøs massagestav til behagelig massage eller intim fornøjelse.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs massage! 

Hvis du står og mangler en massagestav til afslappende massage eller intim fornøjelse, så har vi noget til dig. Emerald Love Luxurious Wand Massager er en fantastisk massagestav, som du nemt kan bruge alene eller sammen med din partner.

Du styrer selv mellem de 10 vibrationsfunktioner ved at trykke på en knap direkte på håndtaget. Vibrationerne i hovedet er særligt kraftige, og så kan du nemt styre dem ved et tryk på knappen direkte på håndtaget.

Emerald Love Luxurious Wand Massager ser særligt elegant ud med sit smaragdgrønne design og guldfarvede elementer og er en utrolig praktisk og brugervenlig massagestav. Massagestaven har en blød touch tekstur samt et fleksibelt massagehoved, som nærmest glider henover din hud.

Tag din massagestav med i badet – den er nemlig vandtæt! Du har aldrig haft et mere afslappende bad. Uanset om du vil lindre spændinger eller varme op til solo- eller parleg, så er denne massagestav din bedsteven.

Denne vibrator er desuden også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Vibratoren har en ladetid på 120-180 minutter og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dit produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilrent design.
  • 10 vidunderlige vibrationsfunktioner.
  • Bevægeligt og fleksibelt massagehoved.
  • Kan bruges til massage eller intim fornøjelse.
  • Langt håndtag, som ligger behageligt i hånden.
  • Begyndervenlig.
  • Silkeblødt materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Emerald Love
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 29,7 cm
Massagehovedet diameter: 5,3 cm
Vægt: 330 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme