Fantasy For Her Butt Plug Træningssæt

(1 kundeanmeldelse)

289,00 kr.

Flot buttplug træningssæt til ham og hende, der gør analsex lidt sjovere!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal Training med Fantasy For Her Butt Plug Træningssæt 

Har du skjulte drømme om at blive udvidet bagi? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver dette fantastiske anal træningssæt fra Fantasy For Her, så du nemt, behageligt og sikkert kan kaste dig ud i intim og fræk analleg.

Med dette sæt får du tre eksklusive og smukke buttplugs i forskellige størrelser, der gør det nemt for dig at gå op og ned i størrelse efter behov. Alle butplugs er fremstillet i lækkert silikone, der gør det nemt og behageligt for dig at indsætte dem. Hvis du ønsker at vide mere om f.eks. størrelserne på de forskellige plugs, kan du klikke på “information” længere nede.

Det bedste ved dette anal sexlegetøj er dog, at alle tre buttplugs er dekoreret med en fin sten i bunden, der også giver et frækt udsyn til din partner, hvis eller når du har lyst til bruge dem sammen med ham eller hende. Disse plugs kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder, og er det perfekte redskab til at give dig skønne anal orgasmer!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Træningssæt til dig, der gerne vil eksperimentere med analsex.
  • Sæt indeholder 3 forskellige buttplugs i lille, mellem og stor størrelse.
  • Lavet i en smuk og feminin farve – for æstetisk og fræk leg.
  • Dekoreret med en flot juvel i basen.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Perfekt til begyndere og erfarne inden for anal.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Begge
Stimulering: Anal
Lille buttplug: Total længde: 7,2 cm
Indsættelig længde: 6,4 cm
Diameter: 2,8 cm
Mellem buttplug: Total længde: 8,1 cm
Indsættelig længde: 7,3 cm
Diameter: 3,5 cm
Stor buttplug: Total længde: 9,6 cm
Indsættelig længde: 8,2 cm
Diameter: 4,4 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fantasy For Her Butt Plug Træningssæt

  1. Mette

    Vidste slet ikke at man kunne få Butt Plug Trænningssæt. Er glad for at have opdaget dette flotte sæt.

Tilføj en anmeldelse af varen