Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fantasy For Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerende Trusse

349,00 kr.

Skøn trussevibrator til sød nydelse i soveværelset eller på jeres næste date.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Uforglemmelige stunder med din partner 

Savner du lidt spænding i hverdagen? Så bør du prøve denne fantastiske vibrobullet fra Fantasy For Her, der ligger perfekt i den medfølgende g-streng. Perfekt til en hed aften sammen med din partner.

Den sensuelle vibrobullet kommer med 10 interessante vibrationsmodi, som du nemt kan vælge mellem på den praktiske fjernbetjening. Perfekt til hed leg i soveværelset eller til fræk leg ude på jeres næste date.

Forestil dig, at du og din partner tager på en romantisk date på jeres yndlingsrestaurant. Under middagen tænder din partner for vibrationerne. Mens du rødmer og snor dig i stolen, kan din partner nyde synet og glæde sig til fræk leg i soveværelset senere. Det bliver så hot!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og sødt design.
  • Forkæler klitoris med søde vibrationer.
  • 10 interessante vibrationsmodi.
  • Fjernbetjening medfølger – for nem kontrol.
  • Inkl. g-streng.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 7,6 cm
Diameter: 1,8 cm
Talje: 76-107 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Polyester, spandex og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme