Fantasy For Her Fun Tongue Tungevibrator

599,00 kr.

Lilla tungevibrator til dine hotspots fra Fantasy For Her.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker fornøjelse til hende

Leder du efter en vibrator, der kan forkæle dine hot spots? Så kan vi varmt anbefale denne tungevibrator fra Fantasy For Her. Denne lille tungevibrator er supernem at bruge og takket være den ultrahygiejniske elitesilikone føles den enormt behagelig mod huden.

Tungevibratoren kommer med 7 forskellige vibrationsfunktioner, der giver en varieret massage. Du kan desuden også tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Denne vibrator er også genopladelig og kommer naturligvis med et medfølgende USB-ladekabel.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og simpelt design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • Supernem at bruge.
  • Fremstillet i behageligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 12,8 cm
Længde tunge: 3,2 cm
Bredde: 5,4 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fantasy For Her Fun Tongue Tungevibrator

  1. Vibe

    Uha da da… En fantastisk Tunge vibrator. 5 stjerner herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen