Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Vibrator

449,00 kr.

Skøn vibrator til hende, der gerne vil stimuleres 3 steder for en intens og sensuel orgasme!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Vidunderlige vibrationer til hende! 

Leder du efter en vibrator, der kan stimulere dit g-punkt? Så prøv denne Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Vibrator, som er designet til at give dig de bedste orgasmer! Vibratoren er superfeminin med dens flotte farve og behagelige vinger, som stimulerer dine erogene zoner. Du vil opleve nydelse ved både klitoris, g-punkt og mellemkødet, som sikrer dig en intim og intens orgasme!

Der er 20 forskellige vibrationer, som du kan vælge mellem via fjernbetjeningen. Der er også en varmefunktion, som gør oplevelsen mere spændende og pirrende. Vibratoren er lavet af et blødt og fleksibelt materiale, og så er silikonen fri for både ftalater og latex. Den oplades med det medfølgende USB-kabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den ultimative nydelse.

Fantastiske Fordele: 

  • 20 forskellige vibrationer.
  • Varmefunktion.
  • Oplev nydelse 3 forskellige steder – for den bedste orgasme!
  • Genopladelig og fjernbetjent.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Vibrator

  1. Jessica

    G-Spot Vibrator med masser af hastigheder og stimulering.

Tilføj en anmeldelse af varen