Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fantasy For Her Love Sexmaskine

739,00 kr.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantasy for Her Love Sex Maskine er en fantastisk lille elskovsmaskine. Der medføler en sugekop, så du eventuelt kan sætte den på badeværelses væggen.

Den giver dig dejlige pulserende stød til din store fornøjelse. Den er genopladelig via USB. En unik sexmaskine der giver dig en håndfri onanioplevelse. Fantasy love sex maskinen giver dig dejlige vibrationer, stempel bevægelse og har indbygget varme. 7 vibrationsmønster og 7 bevægelser.

Du får en fantastisk oplevelse med denne behagelige elskovsmaskine. Flot design og en skøn feminin farve.  Tilbehør til din love sex maskine er fjernbetjening og sugekop der kan justere din maskine og er laver i et fantastisk silikone materiale.

Glidecreme og renseprodukter til dit legetøj finder du også hos os.

Specifikationer

Mærke: Fantasy
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Størrelse:  Motor: 18 cm x 6,5 cm.
Dildo: 16 cm x 3,9 cm.
Sugekop: 4,2 cm x 8,2 cm.
Varme  40 grader
Brugervejledning  Engelsk
Med vibrator: Ja
Stimulation Vagina
Vandtæt: Ja
Batteri: Opladelig via USB-kabel.
Materiale: ABS plastik, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Video

1 anmeldelse af Fantasy For Her Love Sexmaskine

  1. Elina

    Fantastisk lille og god Love Sexmaskine.
    Farven er også rigtig fin.

Tilføj en anmeldelse af varen