Fantasy for Her Strapless Strap-on med Vibrator

539,00 kr.

Lækker strap-on med vibrator fra Fantasy for Her. Perfekt til kvinde/kvinde sex eller hede pegging-sessioner!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fornøjelse for begge parter!

Har du og din partner snakket om at anskaffe jer en strap-on, men ved ikke hvilken I skal vælge? Så kan vi varmt anbefale Strapless Strap-on med Vibrator fra Fantasy for Her. Denne strap-on vil nemlig forkæle både dig og din partner under samleje!

Kvinden skal blot indføre denne fantastiske strap-on i vagina, og så vil hun have mulighed for at penetrere sin partner. Denne strap-on er ideel til lesbiske par, og fungerer også godt til frække pegging-sessioner med din partner.

Denne strap-on har 9 forskellige vibrationsindstillinger, som du nemt kan vælge mellem. Brug den trådløse fjernbetjening selv, eller overlad kontrollen til din partner og lad ham/hende vælge mellem de pirrende indstillinger. Strapless Strap-on med Vibrator er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel.

Du kan desuden også glæde dig til at mærke dens bløde og fleksible silikone materiale, der er uden ftalater og føles behagelig mod huden. Fortsæt legen under bruseren eller i badekarret, da denne strap-on også er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og stilfuldt design.
  • Stimulerer både dig og din partner.
  • Perfekt til kvinde/kvinde sex og pegging!
  • 9 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Kan styres via trådløs fjernbetjening.
  • Fremstillet i behageligt materiale.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy for Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 22,2 cm
Indsættelig længde: 11,9 cm
Diameter: 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme