Fantasy For Her Tongue-Gasm Tungevibrator

649,00 kr.

Dejlig tungevibrator til hende fra Fantasy For Her. Perfekt til stimulering af klitoris.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lækker fornøjelse til hende 

Har du overvejet at anskaffe dig en tungevibrator, der kan forkæle dig som aldrig før? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver Tongue-Gasm fra Fantasy For Her. Vibratoren fungerer perfekt til stimulering af klitoris, men kan også indsættes således, at den stimulerer g-zonen til varierede orgasmer.

Tongue-Gasm har desuden også 7 forskellige vibrationstilstande, og så har den en skøn rillestruktur, der gør dine intime sessioner endnu bedre. Vibratoren er også lavet af ultrahygiejnisk elite-silikone, der føles behagelig mod huden og er nem at rengøre efter brug

Hvis du ikke kan få nok af denne tungevibrator, kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. På den måde er du altid sikret dejlig stimulering – uanset hvor du befinder dig!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Flot og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og/eller g-punktet.
  • 7 forskellige vibrationstilstande.
  • Fremstillet i elite-silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og/eller g-punktet
Længde: 18 cm, heraf udgør tungen 9,5 cm
Diameter: 5,3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme