Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fantasy For Her Vibrerende Sex Maskine

499,00 kr.

En alsidig sexmaskine til hende, der vil give masser af skøn nydelse!

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Din personlige sexmaskine! 

Leder du efter en sexmaskine, der bare forstår kvindelig nydelse? Så bør du prøve denne vibrerende sexmaskine fra Fantasy For Her. Maskinen har spektakulære funktioner, der gør din nydelse fuldstændig fantastisk, og som giver dig lyst til at bruge den igen og igen.

Med denne maskine er du sikker på at få en alsidig stimulation. Maskinen kan nemlig både støde, rotere og vibrere på flere forskellige måder og i 7 intensiteter.

Desuden har maskinen også en varmefunktion, som gør din nydelse endnu bedre! Dildoen kan blive varmet op til 40 grader. Når temperaturen matcher din egen kropstemperatur, vil du føle, at din stimulation bliver endnu bedre. Varmen øger nemlig blodcirkulationen, der gør det nemmere for dig at nå klimaks!

Dildoen er lavet i fløjlsblød silikone, og så er den let kurvet, som gør det nemmere for dig at stimulere dit g-punkt. Nyd maskinen under dynen, eller tag den med dig under bruseren eller i badekarret, da den nemlig er vandtæt. Løber maskinen tør for strøm, skal du blot bruge det medfølgende USB-ladekabel.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og praktisk design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt.
  • Fremstillet i fløjlsblød silikone.
  • Alsidig stimulation – roterer, vibrerer og støder!
  • Varmefunktion – helt op til 40 grader!
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Længde: 21,3 cm
Diameter: 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og polycarbonat

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme