Fantasy X-Tensions MEGA Perfect 2.5 cm penisforlænger

299,00 kr.

Penisforlænger, som giver dig dét, du altid har drømt om! Tilfredsstil både dig og din partner med dette vidunderlige produkt.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til ham, der vil give lidt ekstra! 

Fantasy X-Tensions MEGA Perfect 2.5 cm penisforlænger vil øjeblikkeligt gøre sex mere fornøjeligt. Nu kan du være den mand, du ønsker og tilfredsstille din partner med denne brugervenlige erektionsforstærker. Den er udviklet som et sikkert, overkommeligt og ikke-kirurgisk alternativ til dyre medicinske procedurer og piller. Fantasy X-Tensions vil levere resultatet, som begge partnere vil elske. Den er superstrækbar til at rumme de fleste størrelser, og den er tæt nok til at hjælpe dig med at holde længere. Din partner vil nyde dybere penetration, mens den ultra-naturtro skaft gør dig 66% tykkere rundt omkring. Det bløde flesh-materiale føles ligesom en anden hud, hvilket giver dig den længde, omkreds og selvtillid, du har brug for for at tilfredsstille din elsker.

Fantastiske Fordele: 

  • Giver dig den længde, omkreds og selvtillid, du altid har drømt om.
  • Vil både glæde dig og din partner!
  • Kan rumme de fleste størrelser.
  • Ikke-kirurgisk alternativ til at opnå dine ønsker.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale: