Fantasy X-Tensions MEGA Perfect 5 cm penisforlænger

Original price was: 329,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Fantasy X-Tensions MEGA Perfect 5 cm penisforlænger gør din penis til en øjeblikkelig fornøjelsesmaskine med de utrolige Fantasy X-Tensions. Nu kan du være den mand du ønsker og tilfredsstille din partner med denne brugervenlige erektionsforstærker. Udviklet som et sikkert, overkommeligt, ikke-kirurgisk alternativ til dyre medicinske procedurer og piller. Din Fantasy X-Tensions dig den største, tykkeste og mest tilfredsstillende glædestang du nogensinde har forestillet dig. Fantasy X-Tensions vil levere resultatet, som begge partnere vil elske. Den er superstrækbar til at rumme de fleste størrelser og er tæt nok til at hjælpe dig med at holde længere. Din partner vil nyde dybere penetration, mens den ultra-naturtro skaft gør dig 66% tykkere rundt omkring. Det bløde Flesh-materiale føles ligesom en anden hud, hvilket giver dig den længde, omkreds og selvtillid, du har brug for for at tilfredsstille din elsker.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions MEGA Perfect 5 cm penisforlænger”