Fantasy X-Tensions MEGA Perfect Penisforlænger 7,5 cm

299,00 kr.

Giv dig selv og din partner endnu mere glæde med denne flotte penisforlænger fra Fantasy X-Tensions.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn forlængelse til ham

Vil du gerne forkæle dig selv eller din partner med en penisforlænger? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions vil helt sikkert give dig masser af erotisk glæde.

Penisforlængeren har markante vener og en fast polstreret glans, der giver et meget naturtro udseende. Den forlænger desuden penis med 7,5 cm og gør den 66% tykkere samtidig med at understøtte erektionen på samme tid.

Når du mærker denne penisforlænger rundt om penis, kan du godt se frem til at tilfredsstille din partner med ekstra længde og bredde. Forlængeren er lavet i blødt og lækkert materiale, der vil stimulere både dig og din partner under jeres sexleg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at denne penisforlænger kan skæres til, så den passer din penisstørrelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt udseende.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Forlænger penis med 7,5 cm.
  • Understøtter erektionen.
  • Gør penis 66% tykkere.
  • Kan skæres til – så den passer din penisstørrelse.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 22,8 cm
Diameter: 3,2 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions MEGA Perfect Penisforlænger 7,5 cm”