Fantasy X-Tensions Perfect Penisforlænger 2,5 cm

229,00 kr.

Skøn penisforlænger til ham, der gerne vil glæde sig selv og sin partner med ekstra cm. Jeres leg bliver så fræk, når I først bruger denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra stimulering til par 

Leder du efter et produkt, der kan forlænge penis, så du kan tilføje ekstra spænding til dine intime lege med kæresten? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions vil helt sikkert falde i god jord og gøre jeres kærlighedsstunder endnu bedre.

Det bedste ved denne penisforlænger er, at den har tydelige vener samt et markeret penishoved, der alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulation samtidig med at give dig et naturtro udseende. Derudover kan du se frem til, at din penis bliver forlænget med 2,5 og bliver 33% tykkere.

Ud over at kunne forkæle din partner med større dimensioner, så kan din partner også glæde sig til at mærke det bløde og lækre materiale, der føles utrolig dejlig under stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at denne penisforlænger kan skæres til, så den passer din penisstørrelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt udseende.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Forlænger penis med 2,5 cm.
  • Understøtter erektionen.
  • Gør penis 33% tykkere.
  • Kan skæres til – så den passer din penisstørrelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 17,7 cm
Dybde: 12,5 cm
Diameter: 4 cm
Indre diameter: 2,5 cm
Materiale: TPE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Perfect Penisforlænger 2,5 cm”