Fantasy X-Tensions Perfect 2 med Ballstrap Penisforlænger 5 cm

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

Dejlig penisforlænger med realistiske detaljer fra Fantasy X-Tensions. Perfekt til par, der gerne vil have ekstra fylde under legen.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra fylde og længde til par 

Vil du gerne glæde din partner med endnu mere længde og fylde? Så bør du prøve denne fantastiske penisforlænger med ballstrap fra Fantasy X-Tensions. Med denne penisforlænger kan du godt se frem til masser af fræk leg med din partner, der giver jer lyst til at bruge dette legetøj igen og igen.

Dette sleeve forlænger din penis med 5,1 cm samtidig med at give dig 33% mere fylde. Du skal blot sætte sleevet på din erigerede penis, mens den fleksible ballstrap holder det på plads og strammer om dine testikler. Med et sleeve får du også muligheden for at bevare din erektion i endnu længere tid.

Det bløde Fanta Flesh-materiale føles utrolig behageligt, og så vil det markerede penishoved og de tydelige årer give en realistisk stimulation, der vil glæde både dig og din partner. Da sleevet er strækbart, vil det passe stort set enhver penisstørrelse, og så er det desuden også ideelt til begyndere.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt udseende.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Forlænger penis med 5,1 cm.
  • Understøtter erektionen.
  • Gør penis 33% tykkere.
  • Kan skæres til – så den passer din penisstørrelse.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 19 cm
Diameter: 2,7 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Perfect 2 med Ballstrap Penisforlænger 5 cm”