Fantasy X-Tensions Penisforlænger med Ballstrap & Vibrator 2.5 cm

299,00 kr.

Lækker penisforlænger fra Fantasy X-Tensions med vibrerende fornemmelser.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra stimulation til samleje

Gør samleje med din partner endnu bedre med denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions. Med denne penisforlænger kan du være helt sikker på, at du og din partner får masser af lækker nydelse, der giver jer lyst til at bruge dette sleeve igen og igen.

For at bruge dette sleeve skal du sætte det på din erigerede penis. Den fleksible ballstrap holder sleevet på plads under samleje, mens det strammer behageligt rundt om dine testikler. Dette sleeve kan desuden også hjælpe dig med at holde erektionen i længere tid, hvilket din partner helt bestemt kommer til at værdsætte.

Som en spændende detalje kommer denne penisforlænger også med en kraftfuld vibrobullet, der indsættes i løkken øverst på forlængeren og giver yderligere fræk og spændende stimulering. Vibratoren er desuden aftagelig, så du får mulighed for at bruge den på mange forskellige måder.

Sleevet er lavet i det hudlignende Fanta Flesh-materiale, der giver en realistisk stimulation sammen med det store og markerede penishoved samt de tydelige årer. Sleevet er strækbart og passer derfor stort set alle penisstørrelser. Du vælger også helt selv, om det skal bruges til vaginal eller anal penetration. Hvis du ikke kan få nok af dette sleeve, kan du altid tage det med dig under bruseren eller i badekarret, da det er 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt design.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Behageligt og blødt Fanta Flesh-materiale.
  • Aftagelig vibro-bullet – for ekstra stimulation til ham og hende.
  • Inkluderer et batteri (3 x LR44) til vibro-kuglen.
  • Understøtter din erektion.
  • Forlænger penis med 2,5 cm.
  • Gør penis 33% tykkere.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 14 cm
Diameter: 2,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: 3 x LR44 (Inkluderet)
Materiale: TPE og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Penisforlænger med Ballstrap & Vibrator 2.5 cm”