Fantasy X-Tensions Perfect Penisforlænger 5 cm

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 229,00 kr..

Gør dine erotiske stunder med din partner endnu frækkere med denne realistiske penisforlænger fra Fantasy X-Tensions.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør legen lidt sjovere 

Leder du efter det helt rigtige redskab, der kan gøre legen mellem dig og din partner endnu bedre? Så bør du prøve denne penisforlænger fra Fantasy X-Tensions. Med denne penisforlænger kan du godt se frem til masser af dejlig intim fornøjelse.

Denne penisforlænger har markerede vener på skaftet samt et markeret penishoved. Alt dette for at give dig og din partner et mere naturtro udseende, for en mere realistisk stimulation. Den forlænger desuden din penis med 5 cm samtidig med at gøre den 33% tykkere. Penisforlængeren understøtter også din erektion.

Med denne penisforlænger kan du være helt sikker på, at din partner vil blive fyldt godt ud enten vaginalt eller analt. Du og din partner vælger nemlig helt selv, hvordan denne penisforlænger skal bruges. Forlængeren er lavet i blødt og behageligt materiale, der stimulerer begge parter under legen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at denne penisforlænger kan skæres til, så den passer din penisstørrelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistisk og frækt udseende.
  • Tydelige vener og markeret penishoved.
  • Forlænger penis med 2,5 cm.
  • Understøtter erektionen.
  • Gør penis 33% tykkere.
  • Kan skæres til – så den passer din penisstørrelse.

Information

Mærke: Fantasy X-Tensions
Farve: Naturfarvet
God til: Mænd
Stimulering: Penis, vaginal og anal
Længde: 20,3 cm
Diameter: 2,5 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fantasy X-Tensions Perfect Penisforlænger 5 cm”