Fetish Collection Gag-Dildo

339,00 kr.

Fræk dildo-gag til hede BDSM-sessioner. Perfekt til dig, der elsker kinky lege!

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Se frem til kinky lege

Kan du godt lide, når legen bliver lidt kinky? Så bør du prøve denne gag-dildo fra Fetish Collection. Med denne gag-dildo kan du godt se frem til masser af intim sjov i soveværelset med din partner.

Du skal blot sætte den frække gag-dildo rundt om hovedet på enten dig eller din partner. Du kan justere størrelsen på remmen, så den kan indstilles efter individuelt behov.

Selve dildoen er 12 cm lang, og er derfor ideel til skøn penetrering af enten vagina eller anus. Påfør lidt glidecreme på dildoen og gør dig klar til nyde frække og erotiske stunder med din partner. Perfekt til frække BDSM-lege!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Giver et frækt og kinky udseende.
  • Perfekt til BDSM-sessioner.
  • Kan justeres ud fra individuelle behov.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til skøn penetrering!
  • Begyndervenlig størrelse på dildo.

Information

Mærke: Fetish Collection
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 12 cm
Diameter: 3 cm
Materiale: Polyurethan og silikone (dildo)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme