Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Collection Silence Ring Gag

149,00 kr.

Fræk gag-ball til intime og kinky BDSM-sessioner.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den frækkeste gag til dig

Har du leget med tanken om at bruge en gag-ball under dine hede BDSM-sessioner? Så kan vi varmt anbefale Silence Ring Gag fra Fetish Collection. Denne gag-ball får dig til at se så fræk og underdanig ud – perfekt til dig, der elsker, når det bliver lidt kinky.

Denne gag-ball kan naturligvis bæres af både ham og hende, og er derfor det ideelle legetøj at investere i. Hverken du eller din partner bliver træt af at bruge dette frække BDSM-redskab, og vil med garanti gøre jeres leg endnu frækkere!

Silence Ring Gag har en sort rem i kunstlæder med en metalring på 4 cm og justerbar spændelukning. Det betyder, at du kan indstille den, så den sidder behageligt rundt om hovedet på enten dig eller din partner.

Fantastiske Fordele: 

  • Giver et kinky og frækt udseende.
  • Kan bæres af både ham og hende.
  • Perfekt til frække BDSM-sessioner.
  • Justerbar spændelukning – for en behagelig pasform.
  • Flot og sort kunstlæder.

Information

Mærke: Fetish Collection
Farve: Sort
God til: Begge
Diameter: 4 cm
Materiale: Polyurethan og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme