Fantasy For Her Nipple Sucker Sæt

179,00 kr.

Fantasy For Her Brystvorte sugekop Sæt. Ophids din partner og gør dem vild i varmen, når du kærtegner deres følsomme brystvorter med disse praktiske brystvorte-pumper!

Kun 7 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kærtegn dine brystvorter med Fantasy For Her Nipple Sucker Sæt

Gå ikke glip af dejlig stimulation! Med Fantasy For Her Nipple Sucker Sæt får du mulighed for at stimulere brystvorterne, som er et af de mest følsomme områder på kroppen. Af denne grund er der også rigtig mange kvinder, der finder det superophidsende at kærtegne dem og give dem ekstra opmærksomhed.

Med dette sæt får du tre forskellige pumper i flere størrelser, så du nemt kan vælge den pumpe, der passer til dine behov. Du skal blot placere pumpen på dit bryst og derefter klemme om bolden, og så vil du mærke et pirrende vakuumtryk, der gør dine brystvorter sensitive og klar til dejlig stimulation.

Det gode ved dette sæt er også, at de kommer i en praktisk størrelse. Det betyder, at du nemt kan tage dem med på ferie. Brug dette pumpesæt på brystvorterne klitoris eller andre erogene områder.

Fantastiske Fordele: 

  • Feminint og praktisk design.
  • Supernemme at bruge.
  • Kommer i 3 forskellige størrelser.
  • Lille størrelse – nem at tage med omkring.
  • Kan anvendes på brystvorter, klitoris eller andre erogene områder.

Information

Mærke: Fantasy For Her
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Pumpe 1 (lille): Længde: 8,8 cm
Diameter: 2,9 cm
Indvendig diameter: 1,5 cm
Pumpe 2 (mellem): Længde: 8,8 cm
Diameter: 3,2 cm
Indvendig diameter: 2 cm
Pumpe 3 (stor): Længde: 9,7 cm
Diameter: 3,9 cm
Indvendig diameter: 2,5 cm
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme