Fetish Fantasy Crystal Brystklemmer med Kæde

149,00 kr.

Elegante brystklemmer, der ikke blot formår at give dig nydelse og pirring men også tilføjer et strejf af elegance til denne strittende brystvorter med krystaller i kæder.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få dine brystvorter til at stritte af blot nydelse og begær med disse nybegynder Crystal Nipple Clamps. Disse klemmer er lavet med holdbare metalklemmer og dækket af bløde gummiforinger og er perfekte til både begyndere og fetishentusiaster. Det tryk, du påfører brystvorten, kan justeres ved at dreje skruen, mens de hængende krystaller tilføjer et strejf af elegance og stil!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme