Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Maske i Sort

99,00 kr.

Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Maske i Sort.

Tag sansespil til det næste niveau med denne Deluxe Fantasy Love Mask. Oplev hvordan alle sanser skærpes, når en fjernes.

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Deluxe Fantasy Love Maske i Sort: Forførende sansespil i elegant sort design

Tag sansespil til det næste niveau med denne Deluxe Fantasy Love Mask. Lavet af superblød neopren og foret med plys polstring på indersiden, føles denne formtilpassede maske godt på din hud og holder komfortabelt lyset ude. Masken er formet til at tilpasse sig omkring næsen, så man let kan trække vejret. Det elastiske pandebånd justeres let, så det passer til de fleste størrelser.

For at rengøre, håndvaskes den forsigtigt og lægges fladt til tørring. En størrelse passer de fleste.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og klassisk design.
  • Perfekt til intensiverede lege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Let at rengøre.
  • Passer de fleste størrelser.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme