Bestil nu og vi sender i dag ★
-11%
Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring
Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring
Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring
Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring
Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring

Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring

159,00 DKK

Dobbelt op på fornøjelse og dobbelt så sjovt! Med denne strap-on dildo penetreres du både analt og vaginalt på en og samme tid!

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- (Gratis over 499,-)
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping
Beskrivelse

Seletøjet påføres og strammes ind til det passer, og så kan du opleve spændingen ved dobbelt penetration uden at skulle involvere en tredje partner!

TPR-ringen øverst på skaftet fungerer som en præstationsfremmende penisring, mens den større bundring løkker rundt om kuglerne for et sikkert greb . Iført denne strap-on, bliver øjeblikkeligt to gange den mand, du var før, takket være den ekstra dildo, der er klar til at fordoble nydelsen.

Dildoen har et tilspidset tip til nem og problemfri indgang. Den er fast i materialet of formen, så den ikke bøjes under penetration, men stadig føles rar mod huden.

Vi anbefaler hos Private Play en god vandbaseret glidecreme, så glider alting lidt nemmere! Det er også altid en god ide at anskaffe sig sexlegetøjsrens, da bakterier på dit sexlegetøj hverken er godt for din krop, din partner eller for selve legetøjet!

  • 14,4 cm)TPR Strap-On med Dual penisring hjælper med at opretholde erektioner og langvarige ejakulationer.

Oplev spændingen ved dobbelt penetration!

Pleje & vedligehold

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Double Trouble Sort dildo og penisring”

Du kunne også være interesseret i...