Fetish Fantasy Extreme Deluxe Gagball og BrystKlemmer

229,00 kr.

Med dette sæt bestående af en gummi gag-ball med læder seletøj samt metal brystklemmer, har du en perfekt starter-pack til at udforske dominans-lege og fetish-verdenen!

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pir og dominer din partner med denne frække Deluxe gagball & brystklemmer.

Kneblen består af en 1 3/4 cm bred gummikugle, der er forbundet med en robust læderrem, der justeres til at passe til hovedet.

De to kædede brystvorteklemmer er lavet med holdbare metalklemmer og dækket af bløde gummiforinger, hvilket gør dem perfekte til både begyndere og fetishentusiaster.

Det tryk, du påfører brystvorten, kan justeres ved at dreje skruen. Du har kontrol over hvornår og hvor ofte din partner kan tale! Udforsk dominans-verdenen, hvad end du vil dominere eller blive domineret.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme