Fetish Fantasy Extreme Hul Strap On Dildo 18 cm

539,00 kr.

Hul naturdildo lavet af dejlig blød silikone, med elastisk strap-on bælte. Perfekt til at optimere egen penis eller til fræk legging leg.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Extreme Hul Strap On Dildo på perfekte 18 cm – Altid stiv og klar!

Hul naturlig dildo lavet af dejlig blød silikone, med elastisk strap-on bælte. Bæres på penis for mere længde og omfang eller for hot pegging. Strap-on justerbar.

Information:

  • Samlet længde 19 cm
  • Indsættelsesdybde 13,3 cm
  • Indsættelseslængde 17,8 cm
  • Inderside-Ø 3,2 cm
  • Silikone, ABS.
  • Farve: Sort
  • Mærke: Fetish Fantasy

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fetish Fantasy Extreme Hul Strap On Dildo 18 cm

  1. Emad

    Lækker og blød Strap-on. Passer så godt.

Tilføj en anmeldelse af varen