Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Extreme Sort Silikone Paddle

249,00 kr.

Fetish Fantasy Extreme Sort Silikone Paddle. På den ene side er paddlen fløjsblød og mild, på den anden side er der pigge. Hvad fortjener din partner?

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Når først du har prøvet denne super-silkeagtige silikone padle, vil tigge om at få kærlige smæk!

Den fleksible silikone-padle er på den ene side dækket af små diamantformede forhøjninger og på den måde giver den en mild og rar fornemmelse af smerte til din partners mest følsomme områder! Vend padlen og pir din partner med den fløjlsbløde fornemmelse af vores Elite-silikone af høj kvalitet.

Det førsteklasses silikone materiale er ftalatfrit, kropssikkert, ultrahygiejnisk og robust nok til ethvert niveau af fetishentusiaster. Elite Silikone-paddlen kan koges til sterilisering eller placeres i opvaskemaskinen for nem håndfri rengøring.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Extreme Sort Silikone Paddle”