Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Guld Metal Håndjern

149,00 kr.

Eksklusive Guld Håndjern fra Fetish Fantasy, til din frække fantasi og leg.

Kun 8 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

For fetishpar der kræver det allerbedste, præsenterer vi stolt Fetish Fantasy Gold, den udsøgte nye kollektion af premium fetish must-haves, der er udviklet til fashion-forward-par.

Din fantasi bliver en realitet med disse luksuriøse guldhåndjern. Disse metalmanchetter er perfekte til begyndere, men alligevel stærke nok til at tilfredsstille selv de mest avancerede fetishfans. Låsen har en hurtigudløserknap hvis du mister nøglerne.

  • Farve: Guld
  • Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Guld Metal Håndjern”