Fetish Fantasy Håndjern og ankel jern

279,00 kr.

Frækt bondagesæt! Perfekt til paret, der eksperimenterer med dominans, og kan lide tingene lidt ekstra kinky. Med et sæt som dette, kan vi garantere jer for spændende og frække seancer i soveværelset!

Sættet indeholder: 4 justerbare manchetter, 4 justerbare remme og et satin blindfold.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Håndjern og ankel jern er til par der elsker at blive domineret eller dominere. Perfekt til par der er vild med kinky sex eller BDSM.

Dette flotte sæt af håndjern og ankel jern er rigtig godt til en hed nat med din partner. Giver dig mulighed for underkastelse eller muligheden for at være den der styrer jeres nat.

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme