Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Harness Bondage

299,00 kr.

Fræk harness bondage til BDSM-lege! Begræns dig selv eller din partner og lad legen begynde!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Spændende måde at udforske BDSM-universet! 

Denne harness bondage er til dig, der gerne vil have begrænset muligheder, eller til dig, der gerne vil begrænse din partners muligheder. Selen lukkes omkring nakken og taljen, og så vil manchetterne til håndleddene give totalt frække begrænsninger. Underkast din partner og udforsk dine BDSM-fantasier – eller omvendt.

Fantastiske Fordele: 

  • Oplev fuldstændig kontrol over din partner – eller omvendt!
  • Fræk måde at eksperimentere med BDSM-lege.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Specifikationer

Husk at vinge Overskriv gemt faneblad

  • Mærke:
  • Farve:
  • Størrelse:
  • Materiale: