Fetish Fantasy Hipster med Vibrator og Fjernbetjening

369,00 kr.

Med Fetish Fantasy Hipster med Vibrator og Fjernbetjening kan det kun blive en fantastisk dag/aften. Om du er alene eller sammen med en partner, der skal have kontrollen over fornøjelserne, så er den perfekte trusse/hipster lige her.

One-size S/M/L

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Hipster med Vibrator og Fjernbetjening – En fræk fornøjelse 

Her får du ikke kun en smuk hipster, men også en vibrator med fjernbetjening, der kan gøre jeres leg endnu sjovere! Vibratoren har 10 interessante vibrationstilstande, der gør det til en fornøjelse at have trusser på. Du eller din partner kan nemt vælge mellem de 10 skønne indstillinger på fjernbetjeningen. Glæd dig til at have denne delikate trusse på med forførende blonder.

Denne trusse egner sig helt perfekt til fræk leg i soveværelset, men kan naturligvis også bruges til hverdag og/eller ved festlig brug. Med denne trusse kan I tage i biografen, ud at spise eller noget helt tredje, hvor din partner får fuld kontrol over din nydelse. Det er enormt pirrende og den bedste hemmelighed, I kan holde på. Tør du at overlade kontrollen til din partner?

Du behøver naturligvis ikke at lægge vibratoren i trussen. Brug denne trusse som du har lyst til. Vi ved, du kommer til at se fantastisk ud i den, og vi er sikre på, din partner vil give os ret.

For et fuldendt look i soveværelset anbefaler vi, at du kombinerer denne trusse med en selvsiddende strømpe. Vi har masser af spændende og flotte strømper her på vores hjemmeside, som du er mere end velkommen til at udforske.

Fantastiske Fordele: 

  • Smuk og delikat trusse/hipster.
  • Feminine og flotte blonder.
  • 10 skønne vibrationsindstillinger.
  • Fjernbetjening – tillader fræk leg.
  • Inkluderer USB-ladekabel.

Specifikationer

Mærke: Fetish Fantasy series limited edition
Farve: Sort
God til: Kvinde
Vibrator: Ja
Vandtæt Ja
Stimulering:  Vaginal, anal
USB kabel: Inkluderet
Batteri: Ikke inkluderet
Materiale: ABS, polyester, elasthan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme