Fetish Fantasy Hul Sprøjte Strap-On 23 cm

549,00 kr.

Unisex strap-on til dig, der elsker følelsen af mandlig ejakulation.

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En strap-on, der kan lidt mere! 

Står du og leder efter en multifunktionel strap-on, der både kan bruges af ham og hende? Så har vi noget til dig. Denne dildo imponerer med sin imitation af mandlig ejakulation og kan sprøjte helt op til 3 meter. Derudover har den realistiske detaljer som markerede vener, tydeligt penishoved og testikler.

Denne strap-on kommer i en imponerende størrelse på 23 cm og er derfor ideel til par, der har erfaring med dildo-leg. Dildoen kan både bruges på ham og hende, og kan derfor stimulere både vaginalt og analt. Denne dildo har en behagelig og elastisk sele, der tilpasser sig let og passer mange forskellige kropstyper.

For at bruge dildoens sprøjtefunktion skal du blot klemme skaftet og dyppe hovedet i din foretrukne væske. Du skal derefter slippe trykket på skaftet for at lade dildoen suge væsken op, og så handler det bare om at udleve dine vildeste cum-fantasier. Klem om skaftet, når du føler, du har brug for ekstra væske til legen.

Dildoen er hul, hvilket betyder, at manden kan bruge denne strap-on som et sleeve. Dette gør også, at han kan føle sig mere sikker på sin længde og bredde, som kan glæde både ham og hende. Derudover er denne strap-on også perfekt til ham, der har problemer med for tidlig sædafgang.

Fantastiske Fordele: 

  • Komfortabel og elastisk strap-on.
  • Naturtro dildo med realistiske detaljer.
  • Sprøjtefunktion – kan sprøjte helt op til 3 meter.
  • Hjælper mænd, der har problemer med for tidlig sædafgang.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges til vaginal og anal penetration.
  • Sele passer hoftestørrelser fra 71,1 – 132,1 cm.

Information

Mærke: King Cock
Farve: Naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 23 cm
Diameter: 5,3 cm
Materiale: PVC, ABS og polyester

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme