Fetish Fantasy Limited Edition Bryst & Klit Smykke – Sort

149,00 kr.

Super fræk Fetish Fantasy Limited Edition Bryst & Klit Smykke i Sort. Udsmyk og pir din klitoris og brystvorter med disse elegante klitoris og brystvorte smykker!

Kun 7 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udsmyk dine brystvorter og klit og giv dem nydelse med disse nybegyndervenlige Nipple & Clit Smykker. Du skal blot vikle den komfortable nylonfletning omkring hver brystvorte.

Hvor meget tryk du ønsker på brystvorten, kan justeres ved hjælp af den glidende knude. Med hver bevægelse i kæden, glider de bløde fletninger forsigtigt og masserer dine mest følsomme punkter. Nyd eksplosiv stimulering med de sensuelle klitsmykker.

Spred metalklemmen for at placere din klitoris gennem dråbeformen for at give let adgang til dit mest dyrebare fornøjelsessted, mens de dinglende perler kildrer og driller dine læber til højdepunkt!

Ikke-piercing kropssmykker

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Limited Edition Bryst & Klit Smykke – Sort”