Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers

169,00 kr.

Gør dine brystvorter større med fornøjelse, når du bruger Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers!

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bliv pirret som aldrig før med Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers

Med nogle få omdrejninger af pumpens drejeknap skaber disse utrolige brystvorte sutter et intens vakuum, der øger blodgennemstrømningen og gør dine brystvorter større og mere følsomme end nogensinde! Den kraftige sugekraft øges med hvert twist, hvilket får dine brystvorter og areola til at svulme op med tilfredshed med hver drejning af drejeknappen.

Placer den klare cylinder over din brystvorte, og sænk sugeknappen mod uret, indtil den flugter med din hud. De glatte cylindre føles godt mod din hud og forbliver på plads, når handlingen bliver varm! Påfør en let mængde tryk på cylinderen for at sikre en tæt forsegling mod dit bryst, og drej Super Suckers ‘top med uret for at aktivere sugningen.

For hver drejning af drejeknappen øger nippelsugeren blodgennemstrømningen og suger din brystvorte ind i cylinderrøret. Når du har skruet drejeknappen af ​​og aflæsset trykket, forbliver dine brystvorter hårde og pæne og klar til hvad der nu sker! Bedst af alt, disse utrolige brystvortepumper leverer en imponerende sugning uden brug af en stor ekstern pumpe. Uanset om du nyder den visuelle behandling af dine nyforstørrede brystvorter og areolaer.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og praktisk design.
  • Supernemme at bruge.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til forspil eller under selve legen.

Information

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 10 cm
Diameter: 2,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS plastik og gummi

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Limited Edition Super Suckers”