Fetish Fantasy Nipple Sucker Sæt Limited Edition Sort

199,00 kr.

Fetish Fantasy Nipple Sucker Sæt Limited Edition i Sort. Oplev forførende sugende følelser på både brystvorterne og klitoris!

Pakke med 3 stk.

Kun 6 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sensuel Stimulation til Hende: Fetish Fantasy Nipple Sucker Sæt Limited Edition Sort

Fetish Fantasy Nipple Sucker Sæt Limited Edition i en forførende sort farve – det ultimative redskab til at udforske og forstærke dine mest følsomme erogene zoner. Dette eksklusive sæt er skabt til dem, der søger intensiteten af ekstraordinær sugekraft og den ultimative ophidselse.

Dette sæt består af tre kraftfulde sugere, der er udstyret med en avanceret roterende mekanisme, hvilket giver en ekstraordinær sugekraft. Uanset om du ønsker en let pirring eller en intens stimulation, kan du nemt tilpasse suget efter dine ønsker ved blot at dreje på den øverste del af pumpen.

Dette sæt er skabt til at forstørre og forvandle dine brystvorter og klitoris til centrum for opmærksomhed. Med nøje opmærksomhed på de mest følsomme områder på din krop, er Fetish Fantasy Nipple Sucker Sæt et uundværligt redskab til at udforske og forbedre din seksuelle nydelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Ideelt sæt til stimulation at klitoris og brystvorter.
  • Ekstraordinær sugekraft.
  • Består af tre kraftfulde sugere.
  • Roterende mekaniske – for bedre sugekraft.

Specifikationer

Mærke: Fetish Fantasy series
Farve: Sort og gennemsigtig
God til: Kvinde
Indsætningsdybde: 4,5 cm
Diameter: 2,5 cm – 3,1 cm
Materiale: ABS, gummi

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme