Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Position Master med håndjern Sort

369,00 kr.

Til paret, der elsker at eksperimentere med nye og frække stillinger/positioner.

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fetish Fantasy Position Master med håndjerns manchetter giver dig hurtigt mulighed for at blive spændt op eller spænde din partner fast i de helt gode frække positioner!

Positionsmesteren med manchetter muliggør spændende lege med vilde positioner.

Manchetterne er både behagelig og polstrede. Båndende går rundt om nakke, hænder og ankler, så du holdes fast i den ønskede stilling.

Fetish Fantasy Position Master fastgør hurtigt og nemt kroppen på en spændende måde. Stropperne er justerbare, hvilket betyder, at mange spændende kombinationer er mulige.

Kun fantasien sætter grænser.

Jeres sexliv vil aldrig stoppe med at udvikles til noget nyt og spændende.

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy series
  • Farve: Sort
  • Størrelse:
  • Materiale: Polyamid, stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme