Fetish Fantasy Rock Hard Brystklemmer

159,00 kr.

Disse rå og frække brystklemmer med kæder vil uden tvivl give dig et råt og frækt look udover den blotte nydelse du påføres, mens dine følsomme brystvorter pirres!

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pir dine følsomme og erogene brystvorter ved en sød og mild smerte med disse Rock Hard Nipple Clamps. Disse klemmer er lavet med holdbare metalklemmer og dækket af bløde gummiforinger og er perfekte til både begyndere og fetishentusiaster. Det tryk, du påfører brystvorten, kan justeres ved at dreje skruen, mens de to kæder giver dig yderligere stimulering med hver bevægelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Rock Hard Brystklemmer”