Fetish Fantasy Sort Satin Love Blindfold

59,00 kr.

Lækkert klassisk sort satin blindfold til hede erotiske stunder eller blot som dejlig sovemaske.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Skab spændende seksuel spænding med denne smukke Fetish Fantasy Satin Love Mask. Prøv det på din kæreste, eller brug det som en sovemaske for dig selv. Dette lækre sorte blind dækker blødt din partners øjne og holder din elsker i en behagelig tilstand af mørke og forventning, der øger deres seksuelle lyst og skærper sanserne på en ny og lækker måde. Masken sidder behageligt og godt, med en elastisk stofrem.

Blindfolds og masker er et de bedste rekvisitter til at give jeres sexliv en ekstra og anderledes dimension. Blindfold / øjenmasken er perfekt til sensuel forførelse og fantastisk til erotisk kinky leg. Når dine øjne er dækket, kan du nyde øget skærpet sanser, øget følsomhed og lækre fornemmelser, der bliver ved og ved. Samtidig giver det partneren en kontrol, som kan virke ekstra pirrende for jer begge.

Den let at bruge og er en perfekt tilføjelse til en erotisk sexlegetøjs-kollektion og er velegnet til første gang og erfarne brugere.

Brug din fantasi og udforsk nye spændende måder at drive din partner CRAZY. Masken lader dig drille og vække din partner til forlænget sjov i forspillet og forhøjet ekstase. Brug evt. også masken sammen med dit yndlings sexlegetøj eller måske bare som sovemaske til at holde lyset og uro ude.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester, plastik