Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Series Deluxe Sort Gagball Med Dildo

499,00 kr.

Fetish Fantasy Series Deluxe Gag Ball Med Dildo. Sort påspænindingsdildo til ansigtet, der vil forkæle din partner.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Lav en erklæring uden at sige et ord med denne Deluxe Ball Gag med Dildo.

Denne 2-i-1 gag har noget for jer begge: en glat, rund gummi gag til dit motiv og en fast gummidildo til en tæt og personlig fornøjelse i dit ansigt. Læderremme og spænde kan let tilpasses til de fleste størrelser, og dildoen renses let med legetøjsrenser og varmt vand. Giv ansigtstid en helt ny betydning.

13 cm Aftagelig realistisk dildo
Justerbar sele

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Series Deluxe Sort Gagball Med Dildo”