Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Series Heavy-Duty Hogtie Kit – Sort

299,00 kr.

Fetish Fantasy Series Heavy-Duty Hogtie Kit – Sort. For dig der tænder på bondage og godt kan lide at vide præcis, hvor du har din partner!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag total kontrol over din partner med Heavy-Duty Hogtie Kit. Dette brugervenlige hogtie-sæt inkluderer justerbare neopren-håndled og ankelmanchetter, tykke nylonremme, en kraftig O-ring af metal og luksuriøse metalspænder og klips. De komfortable neoprenmanchetter føles rar mod huden, og nylonremmene og metalspænderne sikrer, at du har din partner lige, hvor du ønsker dem. Nyd spændingen! Manchetterne fastgøres til hogtien med fjederbelastede metalklips og justeres let, så de passer til de fleste størrelser. Når din partner er bundet, er det op til dig, hvad der sker videre hen af frække ting!

Inkluderer:

  • 4-vejs justerbar hogtie med neoprenmanchetter Kraftige metalspænder og klip

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy series
  • Farve: Sort
  • Størrelse:
  • Materiale: Polyamid, stål

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme