Fetish Fantasy Spredestangssæt

629,00 kr.

Spredestang fra Fetish Fantasy, der kan bæres af både mænd og kvinder.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skru op for varmen derhjemme

Vil du og din partner gerne eksperimentere med kinky legetøj? Så kan vi varmt anbefale, at I prøver denne spredestang fra Fetish Fantasy. Med denne spredestang kan du være helt sikker på, at du byder din partner velkommen med åbne arme og/eller ben. Det bliver så frækt!

Du skal blot fastgøre de justerbare håndleds- og ankelmanchetter, så de passer efter dine mål. På den måde er du sikret den mest behagelige pasform, mens din partner får lov til at lege med dig, som han/hun har lyst.

En spredestang tillader, at I kan nyde hinanden på spændende måder, der gør det nemt for jer at afprøve nye positioner og scenarier. Jeres sexliv bliver meget sjovere – det hele takket være denne lækre spredestang.

Fantastiske Fordele:

  • Stilfuld spredestang til hed leg.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Giver inspiration til nye og spændende positioner og scenarier.
  • Justerbare håndleds- og ankelmanchetter.
  • Kommer med en praktisk bæretaske.
  • Satin kærlighedsmaske medfølger.

Information

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Metal og sort
God til: Begge
Længde: 64 cm
Længde: 31 cm
Indsættelig længde no. 2: 24,7 cm
Materiale: Metal og nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme