Fetish Fantasy Ultra Position Master Sort

499,00 kr.

Oppustelig sexstilling pude med 4 håndtag fra Fetish Fantasy. Et sexmøbel, som er let at pakke væk, er rengøringsvenlig og simpel at benytte.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fetish Fantasy Ultra Position Master Sex møbel er oppustelig. Det gør den nem at opbevarer, da den hurtigt kan pustes op og tømmes let igen for luft.

Denne behagelige pude hjælper jer i jeres forskellige sexstillinger og de fire håndtag giver støtte, komfort og en masse inspiration til eventuelt nye stillinger.

Er meget behagelig mod huden. Så mangler dit soveværelse et nyt frækt “møbel”, så finder du det lige her.

Vægt maksimalt:  140 kg.

Specifikationer

Mærke: Fetish Fantasy series
Farve: Sort
God til: Par
Længde:   40,6 cm
Bredde: 61 cm
Vægt maksimalt 140 kg
Med vibrator: Ja
Materiale: PVC, vinyl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme