Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Vibrating Silicone Nipple Lassos

149,00 kr.

Skøn brystklemme med vibrator for stimulation af brystet.

Kun 7 tilbage på lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Nyd lækker håndfri nipple stimulation med de vibrerende silikone Nipple Lassos.

Disse elegante brystklemmer med vibrator, aktiveres med et enkelt tryk og giver kraftige vibrationer lige der, hvor du ønsker dem mest. Den lydsvage vibrator kildrer og driller, mens den superbløde silikone føles fantastisk mod din hud.

Placer blot din brystvorte inde i lassoen og skub den klare perle ned for at justere spændingen, og tænd derefter for dig selv med det samme med et svirp på knappen.

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy
  • Farve: Sort
  • Vandtæt: Ja
  • Vibration: Ja
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme