Bestil nu og modtag i morgen

Fetish Fantasy Vibrerende brystvorte Pumpe Sæt

199,00 kr.

Fetish Fantasy Vibrerende brystvorte Pumpe Sæt. Forkæl og kærtegn dine følsomme brystvorter med dette vibrerende brystvorte-pumpesæt!

Ikke på lager

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Forkæl dine super følsomme brystvorter med disse vibrerende nipple-pumpere! Brystvorterne er et af de mest følsomme punkter på kroppen og er en voldsomt erogen zone. Mange sætter derfor pris på at få kærtegnet sine brystvorter i form af kys og massage, da dette for mange kan virke super ophissende. Til netop dette, er disse vibrerende brystvorte-pumper ideelle!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme