Fifty Shades Darker Justerbare Brystvorteklemmer

129,00 kr.

Lækre brystklemmer fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Perfekt til både begyndere og øvede.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nydelse og smerte i en! 

The Pinch Nipple Clams fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey er et par smukke brystklemmer i metal til dig, der både er til nydelse og smerte. Klemmerne er justerbare, så du kan få lige præcis det tryk, du ønsker, og derfor er The Pinch Nipple Clamps gode uanset om du er ny eller øvet med brystklemmer.

Brystvorter er et af de mest sensitive områder på en kvindes krop, og det kan derfor være enormt pirrende at lege med brystklemmer. Disse Nipple Clamps er udsmykket med fire små metalkugler i forskellige størrelser. Ud over at virke som pynt giver metalkuglerne lidt ekstra pirring ved hver bevægelse.

Træk den lille metal skive på klemmens ben helt tilbage mod udsmykningen, så du nemt kan åbne klemmen. Sæt klemmen om brystvorterne og træk metalskiven tilbage, til du når det ønskede tryk.

Brug disse justerbare brystklemmer alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu frækkere! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele:

  • Justerbare – kan tilpasses dine mål og ønsker.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Har både en pirrende og stimulerende følelse.
  • Dekorative detaljer.
  • Inkl. lille stofpose til opbevaring.

Information

  • Mærke: Fifty Shades Og Grey
  • Farve: Sølv
  • Størrelse: Justerbar
  • Materiale: Metal og silikone.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme